top of page
E&T

Huwelijk

Binnenkort is het zover, dan zeggen jullie het ja-woord aan elkaar. Spannend toch? Het wordt ongetwijfeld een van de mooiste dagen uit jullie leven. Een dag waar jullie nog veel aan zullen terugdenken. En wat is er beter om die herinneringen op te halen dan prachtige beelden?

All About Me

Jullie zijn net, of al iets langer, verloofd en zijn volop aan het plannen voor jullie grote dag. Jullie houden van spontane beelden en willen jullie mooie dag helemaal kunnen herbeleven door de foto's te bekijken. Van de grappige anecdotes tot de traantjes van ontroering die gevloeid zijn. Van de ringen die worden uitgewisseld tot de eerste danspassen op de dansvloer. Maar, niet onbelangrijk, jullie willen ook graag mooie foto's van jullie samen als koppel.

In mijn huwelijksbrochure neem ik jullie mee in mijn werkwijze en vinden jullie meer informatie. Je kan ook steeds een vrijblijvend kennismakingsgesprek nadien boeken.

Prijzen vanaf 1175€ voor 6u doorlopend fotografie

Het zijn stuk voor stuk pareltjes. Ik kan het niet genoeg zeggen hoe blij we zijn met jouw foto's! Al zoveel naar gekeken en al zoveel complimenten over gehad! Echt super super super bedankt."

E&T
bottom of page