top of page

INVESTERING

Newborn
Zwangerschapsshoot
2020-FayeAndreas-9302-2.jpg
Gezinsshoot
OVER.LEVEN

Nieuw leven is een van de mooiste zaken om vast te leggen op beeld. Van die eerste kennismaking met dat klein wezentje, naar jullie eigen gewoontes als nieuw gezin. Het lijkt alsof jullie altijd samen zijn geweest. Een leven zonder dat kan je je niet meer voorstellen. Met heel veel liefde vereeuwig ik deze momenten op beeld. Je zal geen seconde spijt hebben.

Jouw bolle buik laten vereeuwigen op beeld? Ik kan alleen maar zeggen: doen!

Ook al is zwanger zijn niet altijd een feest, ik geloof erin dat het echt de moeite waard is om jouw lichaam te vieren in deze speciale periode en te vereeuwigen met beelden die helemaal jou zijn. Want je maakt 9 maanden lang een minimensje. Dat is toch straf?

Beelden en woorden versterken elkaar. In mijn 'Over.leven' sessies staat jouw verhaal centraal. Van een moeilijk fertiliteitstraject dat nog steeds bezig is of een zwangerschap die moeilijk verloopt. Of misschien valt het moederschap jou zwaarder dan verwacht. Stuk voor stuk zijn het onderwerpen uit de taboesfeer. Samen met jou wil ik ze daar graag uithalen. Samen helen we.

Samen met je kroost op de foto? Dan ben je hier aan het juiste adres. Ik leg jullie vast helemaal zoals jullie zijn. Het worden momenten om nooit te vergeten en achteraf in te kaderen. Want het zijn deze mijlpalen in het leven waar we nog zo vaak aan terugdenken.

bottom of page