top of page
Mijn verhaal

Over.leven

Over.leven gaat over het leven. Over leven creëren en ook soms leven afgeven. Maar ook over overleven, want dat is het soms, moeizaam maar zeker. Tijdens deze sessies wil ik onderwerpen rond het ouderschap of de wens naar een kindje onder de aandacht brengen, maar ook jou helpen als deel van jouw helingsproces.

All About Me

Over.leven is gestart uit mijn eigen ervaring tijdens de moeilijke weg naar het krijgen van een kindje. Ik heb het geluk dat ik mama ben mogen worden, maar ik voel ook dat de verhalen nog niet verteld zijn.

De sessies in 'over.leven' zijn een combinatie van woord en beeld. Ik geloof er sterk in dat je verhaal vertellen, deel van het helingsproces is. En dat wil ik exact voor jou. Maar misschien ben jij niet degene met de grote geschreven woorden, wel dan zal ik die voor jou opschrijven. Je krijgt van mij jouw unieke verhaal op papier om nooit meer te vergeten. Om het geheel compleet te maken koppel ik hieraan een fotoshoot. Deze shoot kan helemaal worden ingericht zoals jij dat wil. Heb je een speciale locatie die voor jou belangrijk is of wil je een ode brengen aan je lichaam in een portretsessie? Met of zonder kindjes, met of zonder partner?  Er is geen one-size-fits all in dit verhaal. Want jij en jouw verhaal zijn uniek.

Praktisch

  • Voor de sessie plannen we een moment in voor een voorgesprek. Hierbij leren we elkaar kennen en kan ik jouw verhaal horen. Op basis daarvan ga ik aan de slag om een shootidee uit te werken. Maar dit gebeurt in co-creatie zodat het helemaal is zoals jij het wil

  • De sessie zelf duurt ongeveer een halve dag. We beginnen met een gesprek en gaan daarna over op de shoot

  • Alleen, met je partner, eventueel met kindjes erbij: het kan allemaal

  • Achteraf giet ik jouw verhaal in woorden en beelden in een prachtig boekje

2020-Sofie-5959.jpg

"Moeder worden voelde voor mij als een identiteitscrisis, die misschien wel in de buurt komt van die tijdens de puberteit. ‘Hier een nieuwe identiteit, now act like it’."

G&D

Investering

Foto’s en verhalen zijn een van de weinige zaken die net waardevoller worden door de jaren heen. Vandaar dat ik ook niet spreek over ‘prijs’ maar over een investering, want dat is het ook.

Een 'Over.leven' sessie is niet zo maar een fotoshoot maar is een combinatie van een gesprek en een shoot, die uiteindelijk leiden tot een verhaal en beelden.

 

Op voorhand betaal je een voorschot van 250€. Je kan er ook voor kiezen om maandelijks een bedrag over te schrijven zodat je de betaling kan spreiden. Achteraf krijg je jouw verhaal in een prachtig boekje gegoten waarbij ik je verhaal combineer in beeld en woord.*

795

* De digitale beelden en het verhaal krijgen jullie uiteraard ook

Walt
bottom of page