top of page
Gezinsshoot

Gezin

‘Samen zijn’ daar draait het voor mij om tijdens een gezinsshoot. Niet alleen het samen zijn op zich, maar er ook bewust voor kiezen om dat moment samen te delen. Kies voor jullie. Voor mij is een fotoshoot niet enkel de mooie beelden achteraf, maar ook een beleving op zich. 

All About Me

We trekken samen de natuur of de stad in. Ik laat jullie spelen en knuffelen en leg ondertussen de kleine momentjes vast. Uiteraard voorzie ik ook de nodige foto's voor bij de grootouders op de schouw. Ik wissel graag af tussen heerlijk, eerlijke spontaniteit en meer geposeerde foto's. Maar geen schrik voor het woord geposeerd, de foto die je hier kan zien is 'geposeerd' en toch helemaal zij.

Een gezinsshoot, dat is kiezen voor jullie als gezin. Gewoon genieten van het moment, met prachtige herinneringen achteraf.

Met een bang hartje gingen we voor de lens staan, maar wat een topfotograaf. Ze liet ons volledig onszelf zijn. De foto's zijn zo mooi, zo ons. Niet geposeerd, juist hoe we echt zijn: levendig en uniek. Wauw, prachtig, onbeschrijfelijk leuk!

Shana
Gezinsshoot

Investering

  • 1u fotograferen op locatie

  • Max. 6 personen

  • Op voorhand krijg je een brochure met kledingtips

  • 15 foto's in hoge resolutie (door mij bewerkt in kleur en/of zwartwit)

  • Extra foto's of de volledige galerij (+80 foto's) aankopen kan zeker

  • Incl. km vergoeding in een straal van 25km rond Lochristi. Daarna 0.50€/km

295 €

2022-FayeDeCoen-9716_websize.jpg
bottom of page