top of page

BIO

OVER MIJ

Hi!

Ik ben Faye, een dertigjarige freelance fotograaf. Ik hou van verhalen vertellen in beelden en woorden. Verhalen die kunnen helen, warmte en liefde geven.

Ik hou ervan om de schoonheid van de wereld vast te leggen op beeld. De herinnering van het moment te bevriezen om nooit meer te vergeten.

Schrijven is voor mij altijd een manier geweest om te verwerken. Het is pas toen ik zelf door een moeilijke periode ging, vanwege een onvervulde kinderwens, dat ik de kracht leerde kennen om deze schrijfsels ook te delen.

Nog krachtiger werd het toen ik beeld en woord begon te combineren. Want beelden vertellen verhalen, zowel de schoonheid als de ruwheid. Ik liet anderen aan het woord en ik voelde hoe mijn werk een echte impact krijg op het leven van de mensen voor mijn lens, maar ook voor iedereen die een gelijkaardige strijd voert.

2020-zelfportret-6338-2.jpg

Bedankt voor je contactaanvraag!

 

 

SPONTANITEIT , AUTHENTICITEIT, SCHOONHEID, ZELFVERTROUWEN & WARMTE

Er zijn geen betere woorden die mijn fotografie omschrijven. In elke vorm van fotografie die ik aanbied, wil ik dat jij je 100% op je gemak voelt bij mij. Ik wil je veilige haven zijn en je terug thuis komt met een dosis liefde. Mag ik je kleine en grote momentjes vastleggen op beeld? Laat het mij weten. Je kan onderstaand formulier invullen of een mailtje sturen.

 

Tot snel bij een goed kopje koffie!

Contacteer me

E- hello@fayedecoen.com

T- +324 79 41 62 62

bottom of page