top of page
IMG_6361.jpg

Zondag 8 november 2020

BEACH SESSIES

Zin in een herfstige shoot aan zee? Ik kan niet wachten om samen met jou naar de kust te trekken! Op zondag 8 november nodig ik je uit voor een minifotoshoot. Zin om met je partner op de foto te gaan? Of liever met je hele gezin? Of ben je zwanger en wil je prachtige zwangerschapsplaatjes aan zee?

TOGETHER AT THE SEASIDE

Ik hou van de zee, van herfstweer en de combinatie ervan is nog zo schoon. Net daarom organiseer ik deze minisessies. Denk aan foto's in de duinen, met de wind in het haar en misschien ook pootje baden in de zee. Jij beslist met wie je graag op de foto wil of misschien is dit wel het uitgelezen moment om gewoon jezelf in de watten te leggen en die selflove shoot te boeken waar je al veel te lang op wacht? De fotoshoot gaat door in Cadzand. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsjes dus snel zijn is de boodschap.

Wanneer? Zondag 8 november 2020

Waar? Cadzand (de exacte locatie stuur ik je door zodra je geboekt hebt)*

Uur? Bij de boeking kan je een uur kiezen dat nog vrij is. De sessie duurt 30min.

Investering? De shoot kost 75€ en hiervoor krijg je 10 bewerkte beelden in hoge resolutie zonder watermerk. De volledige collectie kan achteraf ook aangekocht worden aan +75€.

* Bij slecht weer zal de shoot verplaatst worden

HOE VERLOOPT EEN FOTOSESSIE?

Inspiratie

Je komt langs

Ik voorzie 30 minuten voor jou/jullie en ga met jou/jullie aan de slag om verschillende mooie portretten te maken. Er is zo voldoende tijd om zowel in de duinen enkele portretten te nemen, als samen op het strand en aan zee.

Gezien de huidige omstandigheden worden ook de coronamaatregelen in acht genomen. We bevinden ons in openlucht en zullen 1,5m afstand bewaren. Er mogen max. 4 personen + kindjes aanwezig zijn. Als gezin mogen jullie uiteraard dichtbij elkaar komen.

Daarna?

Na 2 weken krijg je een mailtje in je inbox. Daarbij stuur ik jouw persoonlijk galerij. Je kan de foto's dan bekijken en hieruit alvast 10 foto's kiezen. Andere foto's kunnen bijbesteld worden.

OVER MIJ

Hi!

Ik ben Faye! Een achtentwintigjarige freelance fotograaf. Ik hou van zowel portret- als gezinsfotografie, liefst in een ongedwongen setting.

Ik omschrijf mijn fotografie als spontaan, authentiek, met schoonheid, zelfvertrouwen en warmte. Ik hou van zowel families te fotograferen als portretten te maken. Liefde staat centraal in mijn beelden. En ik ben een ongelooflijke fan van het zeetje.

IMG_6368.jpg

WIN WIN WIN

Jij bent ingeschreven en wil graag kans maken om niet 10 foto's maar de gehele fotoreeks digitaal te ontvangen in hoge resolutie zonder watermerk? Dat kan!

Nodig jouw vrienden, vriendinnen, familie, collega's en kennissen uit voor de fotosessie. Als zij inschrijven en ze jouw naam vermelden bij de inschrijving, maak je kans om jouw beelden helemaal gratis te ontvangen.

(c) Faye De Coen - Algemene voorwaarden

bottom of page