top of page

Opendeurdag: algemene voorwaarden

Contactgegevens

Faye De Coen
Dam 22, 9080 Zaffelare
BTW BE0736622354

 1. De fotosessie tijdens de opendeurdag is gratis en er wordt een digitaal beeld gratis geleverd. Indien gewenst, kunnen de beelden achteraf aangekocht worden. De prijzen voor digitale beelden, in hoge resolutie, zonder watermerk zijn de volgende:
  - 1 extra digitaal beeld: 13€
  - 10 digitale beelden: 100€
  - De gehele collectie: 150€

 2. De beelden worden aangeleverd in een galerij en deze blijft 2 weken open staan. De aankoop van de beelden zal ook via de galerij verlopen. Wanneer de deadline van twee weken is verstreken, is het niet meer mogelijk om nog beelden aan te kopen.

 3. Tijdens de opendeurdag zal gevraagd worden of de foto's mogen gebruikt worden voor het portfolio. Indien je hiermee akkoord gaat, kunnen foto’s gemaakt door Faye De Coen ter allen tijden gepubliceerd worden op mijn website, blog en sociale mediakanalen (Instagram, Facebook, Pinterest,…), tentoonstellingen of wedstrijden. Indien u dit niet wenst, gelieve de fotograaf hiervan (op voorhand) op de hoogte te brengen.

 4. Bij slecht weer en indien de coronamaatregelen het toelaten zal er een binnenlocatie worden voorzien voor de fotosessie.

 5. Het fotografisch werk van Faye De Coen wordt beschouwd als een artistiek werk, en is daarbij onderhevig aan auteursrechten. De foto’s blijven steeds intellectuele eigendom van de fotograaf. Bij volledige betaling krijgt de klant het recht om de foto’s te printen en publiceren voor persoonlijke doeleinden. Bij gebruik van de beelden online (bv. sociale media) moet steeds verwezen worden naar Faye De Coen (@fayedecoenphotography op Instagram en Facebook). Zo niet is dit een inbreuk op het auteursrecht. Indien de klant de foto’s gebruikt voor commerciële doeleinden, dient hiervoor eerst schriftelijke toestemming verkregen te worden, alsook afspraken gemaakt worden voor een gepaste vergoeding.

 6. Uit alle gemaakte foto’s wordt een selectie gemaakt door mij. Deze foto’s worden vervolgens bewerkt in mijn eigen stijl. De foto’s die de selectie niet haalden en de onbewerkte foto’s kunnen niet verkregen worden. Extra zwart-wit omzettingen van de geselecteerde foto’s kunnen verkregen worden op aanvraag.

 7. Beelden mogen enkel gebruikt worden in hoedanigheid waarin ze aangeleverd werden. Het bewerken van een foto, zoals het toevoegen of weglaten van elementen, het aanpassen van kleur- of belichtingsinstellingen, het toepassen van filters,… is niet toegestaan.

 8. Klanten moeten klachten over de dienstverlening melden binnen de vijf werkdagen na de shoot of levering

   

bottom of page