top of page

Algemene voorwaarden

Contactgegevens

Faye De Coen
Dam 22, 9080 Zaffelare
BTW BE0736622354

 

 1. Mijn dienst is een inspanningsverbintenis, geen prestatieverbintenis. Dat wil zeggen dat er betaald wordt voor de dienst en niet voor het eindproduct.

 2. Foto’s gemaakt door Faye De Coen kunnen ter allen tijden gepubliceerd worden op mijn website, blog en sociale mediakanalen (Instagram, Facebook, Pinterest,…), tentoonstellingen of wedstrijden. Indien u dit niet wenst, gelieve de fotograaf hiervan (op voorhand) op de hoogte te brengen. Dit ten laatste de dag van de fotoshoot zelf.

 3. De boeking van een reportage bij Faye De Coen is pas definitief na het betalen van een voorschot. Dit voorschot dient tevens als annulatiekost: indien een reportage geannuleerd wordt kan dit bedrag niet teruggevorderd worden. Een boeking van een fotoreportage gebeurt dus in twee delen: een voorschot en de definitieve betaling.

 4. Bij belet of ziekte van de fotograaf op de afgesproken datum, neemt een gelijkwaardige fotograaf over met dezelfde stijl. Wanneer er geen vervanging wordt gevonden, krijgt de klant zijn voorschot terugbetaald en wordt hij vergoedt met een flash fotoshoot.

 5. Alle prijzen op deze website zijn inclusief BTW. Prijzen kunnen op elk moment worden aangepast. De prijs die de klant krijgt op de dag van de boeking, blijft ongewijzigd – ongeacht eventuele prijsstijgingen.

 6. Het fotografisch werk van Faye De Coen wordt beschouwd als een artistiek werk, en is daarbij onderhevig aan auteursrechten. De foto’s blijven steeds intellectuele eigendom van de fotograaf. Bij volledige betaling van de fotoreportage krijgt de klant het recht om de foto’s te printen en publiceren voor persoonlijke doeleinden. Bij gebruik van de beelden online (bv. sociale media) moet steeds verwezen worden naar Faye De Coen (@fayedecoenphotography op Instagram en Facebook). Zo niet is dit een inbreuk op het auteursrecht. Indien de klant de foto’s gebruikt voor commerciële doeleinden, dient hiervoor eerst schriftelijke toestemming verkregen te worden, alsook afspraken gemaakt worden voor een gepaste vergoeding.

 7. Uit alle gemaakte foto’s wordt een selectie gemaakt door mij. Deze foto’s worden vervolgens bewerkt in mijn eigen stijl. De foto’s die de selectie niet haalden en de onbewerkte foto’s kunnen niet verkregen worden. Extra zwart-wit omzettingen van de geselecteerde foto’s kunnen verkregen worden op aanvraag.

 8. De foto’s worden pas bewerkt en de galerij met foto’s wordt pas openbaar gemaakt nadat het volledige bedrag van de fotosessie betaald is. Indien de sessie niet volledig betaald is binnen 30 dagen, worden de foto’s gearchiveerd. Daarna kunnen ze enkel nog verkregen worden mits een toeslag. Betalen kan op twee manieren: via de mobiele bancontact app tijdens onze afspraak of via overschrijving op bankrekeningnummer BE62 7310 2024 2861.

 9. Beelden mogen enkel gebruikt worden in hoedanigheid waarin ze aangeleverd werden. Het bewerken van een foto, zoals het toevoegen of weglaten van elementen, het aanpassen van kleur- of belichtingsinstellingen, het toepassen van filters,… is niet toegestaan.

 10. Klanten moeten klachten over de dienstverlening melden binnen de vijf werkdagen na de shoot of levering.


  Laatst bewerkt op 04/03/2020

   

bottom of page